Karen Mette Ydesen

Afdelingsleder i SøLøVen, SFO og Klub

km@friskolenskallerup.dk

Jeg har arbejdet som pædagog i den gamle kommunale SøLøVen i 23 gode år. Da den kommunale institution lukkede, men genopstod som en del af Friskolen Skallerup, var tiden inde for mig til at søge nye udfordringer. Kort forinden havde jeg læst ledelse på UCN, så at kunne kombinere lederhvervet med timer hos børnene, var for mig en drømmestilling. Jeg ser det som min fornemste opgave at skabe en varm og tryg institution, hvor børn og voksne trives. Et sted, hvor der skabes ideelle læringsmiljøer for børnene. Et sted, hvor omgangstonen er varm og respektfuld. Jeg nyder, at vi er et “bette” sted, hvor alle kender alle -et sted, hvor brobygning på fornemste vis går op i en højere enhed.

Gitte Færch Sørensen

Pædagogmedhjælper – i vuggestuen

gf@friskolenskallerup.dk

Jeg er pædagogmedhjælper i vuggestuen, men hjælper også i børnehaven engang imellem. Jeg har
tidligere arbejdet som privat dagplejer i Hjørring Kommune. Igennem det job har jeg fået en del
erfaring med arbejdet med børn.
I min fritid står det på familien/venner samt motion.

Karina S. Pedersen

Pædagog – i vuggestuen

ks@friskolenskallerup.dk

Jeg er pædagog i vuggestuen. Jeg brænder for at arbejde med de 0-3 årige, og jeg nyder at tage imod børnene og give dem en tryg og varm start på institutionslivet. Jeg er uddannet pædagog i januar 2010, og jeg har prøvet lidt forskelligt for at finde den rette hylde. Jeg har arbejdet med indskolingsbørn med autisme, børnehavebørn, vuggestuebørn og snest som kommunal dagplejer. Jeg har fundet min rette hylde hos de 0-3 årige, og jeg er derfor rigtig glad for at være en del af SøLøVens Vuggestue.

Maria S. Nielsen

Pædagog – i vuggestuen (pt. på barsel)

MS@friskolenskallerup

Jeg går ind for, at børnene er trygge og trives i vores lille vuggestue. Det er vigtigt for mig, at forældresamarbejdet er i top, så vi i fællesskab kan give børnene den bedste start på livet.

Rikke Skovbjerg

Pædagogmedhjælper – i vuggestuen

rs@friskolenskallerup.dk

Birthe Hansen

Pædagogmedhjælper

bh@friskolenskallerup.dk

Jeg kommer fra lokalområdet, som jeg har været en aktiv del af. Jeg kan godt lide at være i naturen med børnene og lave kreative aktiviteter.

Dorte Kirketerp Jensen

Pædagog – i børnehaven

dk@friskolenskallerup.dk

I SøLøVen kan jeg få lov til at fordybe mig i det, jeg er vild med. Nærvær med børnene, opbygge relationer og have fokus på hele barnets udvikling. Jeg vægter det alsidige i arbejdet med børnene, vi får mange ideer, og mange af dem kan føres ud i livet, bl.a. når vi fordyber os i vores temaer. Det nyder jeg.

Marie Louise Kjær Møller

Pædagog – i børnehaven

ml@friskolenskallerup.dk

Peter Karsøe

Pædagog – i børnehaven

pk@friskolenskallerup.dk

Adam Mowen

Pædagogmedhjælper

Igennem årene har jeg beskæftiget mig med lidt af hvert; byggeri, mad og kunsthåndværk. Nu får
jeg tjansen at give mine erfaringer og viden videre til børn/unge i Sfo/Klub – det glæder jeg mig til.

Trine S. Hansen

Pædagogmedhjælper

th@friskolenskallerup.dk

Helle Horne

Bibliotekar/praktisk medhjælper

hb@friskolenskallerup.dk

Jeg har min primære funktion på friskolens bibliotek. Derudover hjælper jeg i SFO’en om morgenen, i vuggestuen to formiddage om ugen og går til hånde, hvor der ellers er brug for det.

Else Schiøtt

Forretningsfører

es@friskolenskallerup.dk

Jeg arbejder som sekretær her på skolen og nyder at være en del af det liv, der er her på skolen og den dagligdag, som er præget af vores elever.

Kirsten Klitgaard

Servicemedarbejder

kk@friskolenskallerup.dk

Jeg er serviceassistent og står for den daglige rengøring i børnehaven, vuggestuen, SFO/klub, skolen og vikar i Skallerup Hallen

Ronnie Christensen

Teknisk serviceleder

rc@friskolenskallerup.dk

Jeg er pedel her på Friskolen Skallerup. Udover det er jeg også chauffør på bussen. Jeg har et godt og varieret arbejde med god kontakt til børn og forældre.