Skolens personale

Bodil Møller Jensen

Skoleleder, lærer og læsevejleder

bm@friskolenskallerup.dk

Jeg nyder at være på en skole, hvor man hver dag kan nå at se alle eleverne, selv om man ikke skal undervise dem. Jeg holder af at give eleverne gode læringsoplevelser både ude og inde, at vise undere og at medvirke til gode læseoplevelser for alle aldre. Jeg kan rigtigt godt lide Astrid Lindgrens ønske for sine bøger, som lød:

”… det eneste jeg tør håbe er, at de måske kan bidrage en lille bitte smule til et menneskevenligt, livsvenligt og demokratisk grundsyn hos børn, der læser dem. Også bøger, der ikke vil noget andet end at give en ren læseoplevelse, bør findes. ”Tak for at De forgyldte en dyster barndom”, stod der på en lille lap papir, som en ukendt kvinde stak mig engang. Det rækker for mig.”

Else Schiøtt

Forretningsfører

es@friskolenskallerup.dk

Jeg arbejder som sekretær her på skolen og nyder at være en del af det liv, der er her på skolen og den dagligdag, som er præget af vores elever.

Jane Axelsen

Lærer og souschef

ja@friskolenskallerup.dk

Jeg er læreruddannet fra Hjørring seminarium, dimitterede i 2003 og har været ansat her på friskolen siden august 2014.

Jeg glæder mig over mit arbejde dagligt, omgangen med og kontakten til vores elever nyder jeg i særdeleshed, inspirationen fra engagerede kolleger og samarbejdet gennem hele huset er guld værd, det, at vi er gode til at finde gode løsninger og, at det vi gør giver god mening er blot noget af alt det, der giver mig arbejdsglæde.

Jeg er så enig med Albert Einstein i hans udtalelse om, at –

“Alle er genier, men hvis man dømmer en fisk ud fra dens evne til at klatre i træer, vil den hele sit liv tro, at den er dum.”

Anders Biegel

Lærer

ab@friskolenskallerup.dk

Jeg underviser på Karlsvognen.
Jeg er utrolig glad for at være et sted, hvor man spiller hinanden gode, anerkender at trivsel er en forudsætning for læring og hvor selv de største idéer kan blive til virkelighed.
Jeg er uddannet Cand.Scient.Idræt, men har efterhånden i mange år undervist i grundskolen. Skal man snakke fag på vores skole, hvor der undervises temabaseret, er jeg ansvarlig for fagene idræt, svømning, musik, naturfag og matematik. Jeg er desuden hovedansvarlig for skolens Maker Space.

Helle Walker Thomsen

Lærer

hw@friskolenskallerup.dk

Jeg blev færdiguddannet lærer i 2004. Her på Friskolen Skallerup underviser jeg primært i indskolingen, og mine interesseområder er begynderlæsning, dansk, engelsk, madkundskab og musik.

Louise Vestergaard Grøn

Lærer og tillidsrepræsentant

lg@friskolenskallerup.dk

Jeg underviser primært i matematik og litteratur i indskolingen (Mælkevejen). Jeg er også en af “musikanterne” til vores daglige samlinger og så er jeg tillidsrepræsentant for lærergruppen. Jeg har været lærer på et par små landsbyskoler siden 2002, men har også arbejdet som familiekonsulent i integration. Min store interesse er samspillet mellem pædagogik og psykologi i forhold til børns læring og trivsel og har også efteruddannet mig heri.

Det er vigtigt for mig, som friskolelærer, at jeg både er faglig og anerkendende i min tilgang til børnene og at børnene er, og forbliver, små nysgerrige opdagelsesrejsende i alle aspekter af deres skolegang, hvilket passer perfekt til den temabaserede undervisning. Det er også vigtigt for mig, at jeg kan være med til at bibeholde den fantastiske stemning, der er på Friskolen Skallerup.

Michael Søgaard Jensen

Lærer

mj@friskolenskallerup.dk

Jeg underviser primært i naturfagene, dansk, engelsk og madkundskab.

Er Cand. scient. i geologi-geoscience og har i en del år beskæftiget mig med formidling og udformning af undervisningsmaterialer.

Jeg elsker at undervise et sted, hvor dannelse er et fokuspunkt og ikke kun en floskel, og hvor det forventes, at man finder skæve vinkler på stoffet og breder det ud.

Thomas Kvorning

Lærer og IT ansvarlig

tk@friskolenskallerup.dk

Jeg underviser i Nordlys og på Karlsvognen.

Jeg har altid ment, at man udvikler sig bedst i et trygt miljø, hvor man har gode relationer med læreren og de andre elever. Derfor vægter jeg det også højt at skabe netop dette miljø for eleverne.

Jeg interesserer mig meget for brugen af IT i undervisning og i hverdagen, hvor der skal være fokus på både det positive og negative i brugen af dette.

Helle Horne

Bibliotekar/praktisk medhjælper

hb@friskolenskallerup.dk

Jeg har min primære funktion på friskolens bibliotek. Derudover hjælper jeg i SFO’en om morgenen, i vuggestuen to formiddage om ugen og går til hånde, hvor der ellers er brug for det.

Kirsten Klitgaard

Servicemedarbejder

kk@friskolenskallerup.dk

Jeg er serviceassistent og står for den daglige rengøring i børnehaven, vuggestuen, SFO/klub, skolen og vikar i Skallerup Hallen

Ronnie Christensen

Teknisk serviceleder

rc@friskolenskallerup.dk

Jeg er pedel her på Friskolen Skallerup. Udover det er jeg også chauffør på bussen. Jeg har et godt og varieret arbejde med god kontakt til børn og forældre.