SøLøVen Vuggestue og Børnehave

Daginstitutionen SøLøVen er en del af Friskolen Skallerup og er beliggende mellem landsbyerne Vennebjerg og Sønderlev. Den består af en vuggestueafdeling og en børnehaveafdeling.

Vuggestuen har plads til 15 børn, mens børnehaven har plads til 45 børn i gennemsnit om året.

SøLøVen er placeret i naturskønne omgivelser, som vi i høj grad nyder godt af i vores dagligdag, som er præget af både spontane og planlagte aktiviteter, der tilgodeser hele barnets udvikling.

De vigtigste værdier i SøLøVen er at give det enkelte barn omsorg, nærhed, tryghed og tid til fordybelse. Vi arbejder ud fra det anerkendende princip, hvor vores fokus ligger på ressourcerne og det positive i barnet.

SøLøVen har flotte, velindrettede lokaler til indendørs aktiviteter og en stor udendørs legeplads med blandt adgang til skov, legehus, halmhytte, bålplads/-hytte samt en lille, tryg legeplads til vuggestuen. Vi prioriterer udelivet højt i både vuggestuen og børnehaven

Vi har et meget tæt samarbejde med SFO/klub og skole, og så lægger vi vægt på et åbent og ærligt forældresamarbejde, hvor institutionen altid er åben for besøg.

 

Kalender

5 oktober – 2023

Ældstegruppen på Vendsyssel Teater

Børnehaven

5 oktober – 2023

Forældremøde i SøLøVen

BørnehavenVuggestuen

9 oktober – 2023 – 12 oktober – 2023

7. årgang til København

Nordlys

Jeg elsker at lege med alle de andre børn i min børnehave.

Dreng på 5 år

FÅ EN RUNDVISNING

Efter en tur rundt på hjemmesiden håber vi, at I har dannet jer et indtryk af vores daginstitution, som både er vuggestue og børnehave. En ting er dét, man kan læse sig til – en anden ting er dét, man kan opleve, når man kommer ind i vort hus. Derfor vil vi også altid gerne tage imod gæster.  Ring til os og aftal en tid, så vi har bedst mulig tid til at få en god samtale og en grundig rundvisning. På den måde vil I lære os bedst muligt at kende. Vi glæder os til at høre fra jer.

 

Blog

MælkevejenSøløven

HJÆLP! Børns læseglæde falder…

KarlsvognenMælkevejenNordlysSFO og klubSøløven

Frivillighed, forpligtelse og fællesskab

KarlsvognenMælkevejenNordlys

Co-teaching