FS NEWS

08.06.24

I går aftes afholdt vi dette års sommerfest. Det var bare en fantastisk dejlig aften! Det var så godt et billede på, hvad vi kan sammen. Det var en sommerfest, der bare emmede af fællesskab, hjælpsomhed og hyggeligt samvær. TAK for deltagelse og TAK til de forældre, der trak det store læs med mad, drikkevarer, kaffe/kage, klargøring og oprydning.

05.06.24

Her i dette blogindlæg vil I kunne følge med i de seneste nyheder, som er af lidt “lettere” karakter end opslagene i Lederen. Her vil I kunne læse om en tur, et indkøb, en udflugt, en gave eller andet nyt og spændende. Det kan være en pædagog, der ønsker at fortælle en nyhed, eller en lærer, der har noget på hjerte. Det kan også være en elev, et elevråd eller et stamhold, der har lyst til at dele noget med jer. Det kan også være et forældreråd, der har lavet noget spændende. Følg med i denne nyhedsblog med et navn, som engang prydede forsiden af et lille skoleblad lavet af elever med nyheder fra skoledagen.

Tilbage til oversigten