Medarbejdere

Bodil Møller Jensen

Skoleleder, lærer og læsevejleder

Jeg nyder at være på en skole, hvor man hver dag kan nå at se alle eleverne, selv om man ikke skal undervise dem. Jeg holder af at give eleverne gode læringsoplevelser både ude og inde, at vise undere og at medvirke til gode læseoplevelser for alle aldre. Jeg kan rigtigt godt lide Astrid Lindgrens ønske for sine bøger, som lød:

”… det eneste jeg tør håbe er, at de måske kan bidrage en lille bitte smule til et menneskevenligt, livsvenligt og demokratisk grundsyn hos børn, der læser dem. Også bøger, der ikke vil noget andet end at give en ren læseoplevelse, bør findes. ”Tak for at De forgyldte en dyster barndom”, stod der på en lille lap papir, som en ukendt kvinde stak mig engang. Det rækker for mig.”

Karen Mette Ydesen

Afdelingsleder i SøLøVen, SFO og Klub

Jeg har arbejdet som pædagog i den gamle kommunale SøLøVen i 23 gode år. Da den kommunale institution lukkede, men genopstod som en del af Friskolen Skallerup, var tiden inde for mig til at søge nye udfordringer. Kort forinden havde jeg læst ledelse på UCN, så at kunne kombinere lederhvervet med timer hos børnene, var for mig en drømmestilling. Jeg ser det som min fornemste opgave at skabe en varm og tryg institution, hvor børn og voksne trives. Et sted, hvor der skabes ideelle læringsmiljøer for børnene. Et sted, hvor omgangstonen er varm og respektfuld. Jeg nyder, at vi er et “bette” sted, hvor alle kender alle -et sted, hvor brobygning på fornemste vis går op i en højere enhed.

Else Schiøtt

Forretningsfører

Jeg arbejder som sekretær her på skolen og nyder at være en del af det liv, der er her på skolen og den dagligdag, som er præget af vores elever.

Louise Vestergaard Grøn

Lærer og tillidsrepræsentant

Jeg underviser primært i matematik og litteratur i indskolingen (Mælkevejen). Jeg er også en af “musikanterne” til vores daglige samlinger og så er jeg tillidsrepræsentant for lærergruppen. Jeg har været lærer på et par små landsbyskoler siden 2002, men har også arbejdet som familiekonsulent i integration. Min store interesse er samspillet mellem pædagogik og psykologi i forhold til børns læring og trivsel og har også efteruddannet mig heri.

Det er vigtigt for mig, som friskolelærer, at jeg både er faglig og anerkendende i min tilgang til børnene og at børnene er, og forbliver, små nysgerrige opdagelsesrejsende i alle aspekter af deres skolegang, hvilket passer perfekt til den temabaserede undervisning. Det er også vigtigt for mig, at jeg kan være med til at bibeholde den fantastiske stemning, der er på Friskolen Skallerup.

Anders Biegel

Lærer

Jeg underviser på Karlsvognen.
Jeg er utrolig glad for at være et sted, hvor man spiller hinanden gode, anerkender at trivsel er en forudsætning for læring og hvor selv de største idéer kan blive til virkelighed.
Jeg er uddannet Cand.Scient.Idræt, men har efterhånden i mange år undervist i grundskolen. Skal man snakke fag på vores skole, hvor der undervises temabaseret, er jeg ansvarlig for fagene idræt, svømning, musik, naturfag og matematik. Jeg er desuden hovedansvarlig for skolens Maker Space.

Helle Walker Thomsen

Lærer

Jeg blev færdiguddannet lærer i 2004. Her på Friskolen Skallerup underviser jeg primært i indskolingen, og mine interesseområder er begynderlæsning, dansk, engelsk, madkundskab og musik.

Jane Axelsen

Lærer og souschef

Jeg er læreruddannet fra Hjørring seminarium, dimitterede i 2003 og har været ansat her på friskolen siden august 2014.

Jeg glæder mig over mit arbejde dagligt, omgangen med og kontakten til vores elever nyder jeg i særdeleshed, inspirationen fra engagerede kolleger og samarbejdet gennem hele huset er guld værd, det, at vi er gode til at finde gode løsninger og, at det vi gør giver god mening er blot noget af alt det, der giver mig arbejdsglæde.

Jeg er så enig med Albert Einstein i hans udtalelse om, at –

“Alle er genier, men hvis man dømmer en fisk ud fra dens evne til at klatre i træer, vil den hele sit liv tro, at den er dum.”

Michael Søgaard Jensen

Lærer

Jeg underviser primært i naturfagene, dansk, engelsk og madkundskab.

Er Cand. scient. i geologi-geoscience og har i en del år beskæftiget mig med formidling og udformning af undervisningsmaterialer.

Jeg elsker at undervise et sted, hvor dannelse er et fokuspunkt og ikke kun en floskel, og hvor det forventes, at man finder skæve vinkler på stoffet og breder det ud.

Thomas Kvorning

Lærer og IT ansvarlig

Jeg underviser i Nordlys og på Karlsvognen.

Jeg har altid ment, at man udvikler sig bedst i et trygt miljø, hvor man har gode relationer med læreren og de andre elever. Derfor vægter jeg det også højt at skabe netop dette miljø for eleverne.

Jeg interesserer mig meget for brugen af IT i undervisning og i hverdagen, hvor der skal være fokus på både det positive og negative i brugen af dette.

Carina Sudergaard Gaust

Pædagog i vuggestuen

Jeg er så glad for at være en del af SøLøVens vuggestue, og jeg nyder arbejdet med de mindste.
Det er vigtigt for mig, at vuggestuen er et trygt og dejligt sted at være. Et sted hvor der er
grobund for læring, gode venskaber, en masse sjov og dejlige stunder.

Amalie Klim Hansen

Pædagog i vuggestuen

Som pædagog er jeg fjollet og nærværende i samspillet med børnene. Jeg vægter frisk luft og højt til loftet både i min fritid og i mit pædagogiske arbejde. Derfor benytter jeg naturen og dens ressourcer i praksis, til at understøtte det enkelte barns udvikling. Derudover ser jeg også mig selv som en kreativ person, og vægter de kreative processer og fordybelse med børnene.

Rikke Skovbjerg

Pædagogmedhjælper i vuggestuen

Mette Tørngren Nejsum

Pædagogmedhjælper i vuggestuen

Jeg nyder at være kreativ sammen med børnene, give dem nærvær og gode oplevelser. Udelivet tiltaler mig, her er der højt til loftet og masser af muligheder for fordybelse, leg og læring.

Sofie Andreassen

Pædagogmedhjælper i vuggestuen

Dorte Kirketerp Jensen

Pædagog i børnehaven

I SøLøVen kan jeg få lov til at fordybe mig i det, jeg er vild med. Nærvær med børnene, opbygge relationer og have fokus på hele barnets udvikling. Jeg vægter det alsidige i arbejdet med børnene, vi får mange ideer, og mange af dem kan føres ud i livet, bl.a. når vi fordyber os i vores temaer. Det nyder jeg.

Pia Emma Pedersen

Pædagog i børnehaven

Mia Kirkeby Hill

Pædagog i børnehaven

Birthe Hansen

Pædagogmedhjælper i børnehaven

Jeg kommer fra lokalområdet, som jeg har været en aktiv del af. Jeg kan godt lide at være i naturen med børnene og lave kreative aktiviteter.

Thea Sofie Pedersen

Pædagogmedhjælper

Caroline Pedersen

Pædagogmedhjælper i SøLøVen

Peter Karsøe

Pædagog – i børnehaven, SFO/klub og skole

Trine S. Hansen

Pædagogmedhjælper i SFO/klub

Adam Mowen

Pædagogmedhjælper i SFO/klub

Igennem årene har jeg beskæftiget mig med lidt af hvert; byggeri, mad og kunsthåndværk. Nu får
jeg tjansen at give mine erfaringer og viden videre til børn/unge i Sfo/Klub – det glæder jeg mig til.

Helle Horne

Bibliotekar/pædagogmedhjælper i SFO/praktisk medhjælper

Jeg har min primære funktion på friskolens bibliotek. Derudover hjælper jeg i SFO’en om morgenen og går til hånde, hvor der ellers er brug for det.

Ronnie Christensen

Teknisk serviceleder

Jeg er pedel her på Friskolen Skallerup. Udover det er jeg også chauffør på bussen. Jeg har et godt og varieret arbejde med god kontakt til børn og forældre.

Kirsten Klitgaard

Servicemedarbejder

Jeg er serviceassistent og står for den daglige rengøring i børnehaven, vuggestuen, SFO/klub, skolen og vikar i Skallerup Hallen

Blog

KarlsvognenMælkevejenNordlysSFO og klubSøløven

FS NEWS

KarlsvognenMælkevejenNordlysSFO og klubSøløven

Lederen

KarlsvognenMælkevejenNordlysSFO og klubSøløven

Frivillighed, forpligtelse og fællesskab