Medarbejdere

Bodil Møller Jensen

Skoleleder, lærer og læsevejleder

bm@friskolenskallerup.dk

Jeg nyder at være på en skole, hvor man hver dag kan nå at se alle eleverne, selv om man ikke skal undervise dem. Jeg holder af at give eleverne gode læringsoplevelser både ude og inde, at vise undere og at medvirke til gode læseoplevelser for alle aldre. Jeg kan rigtigt godt lide Astrid Lindgrens ønske for sine bøger, som lød:

”… det eneste jeg tør håbe er, at de måske kan bidrage en lille bitte smule til et menneskevenligt, livsvenligt og demokratisk grundsyn hos børn, der læser dem. Også bøger, der ikke vil noget andet end at give en ren læseoplevelse, bør findes. ”Tak for at De forgyldte en dyster barndom”, stod der på en lille lap papir, som en ukendt kvinde stak mig engang. Det rækker for mig.”

Karen Mette Ydesen

Afdelingsleder i SøLøVen, SFO og Klub

km@friskolenskallerup.dk

Jeg har arbejdet som pædagog i den gamle kommunale SøLøVen i 23 gode år. Da den kommunale institution lukkede, men genopstod som en del af Friskolen Skallerup, var tiden inde for mig til at søge nye udfordringer. Kort forinden havde jeg læst ledelse på UCN, så at kunne kombinere lederhvervet med timer hos børnene, var for mig en drømmestilling. Jeg ser det som min fornemste opgave at skabe en varm og tryg institution, hvor børn og voksne trives. Et sted, hvor der skabes ideelle læringsmiljøer for børnene. Et sted, hvor omgangstonen er varm og respektfuld. Jeg nyder, at vi er et “bette” sted, hvor alle kender alle -et sted, hvor brobygning på fornemste vis går op i en højere enhed.

Else Schiøtt

Forretningsfører

es@friskolenskallerup.dk

Jeg arbejder som sekretær her på skolen og nyder at være en del af det liv, der er her på skolen og den dagligdag, som er præget af vores elever.

Gitte Færch Sørensen

Pædagogmedhjælper – i vuggestuen

gf@friskolenskallerup.dk

Jeg er pædagogmedhjælper i vuggestuen, men hjælper også i børnehaven engang imellem. Jeg har
tidligere arbejdet som privat dagplejer i Hjørring Kommune. Igennem det job har jeg fået en del
erfaring med arbejdet med børn.
I min fritid står det på familien/venner samt motion.

Karina S. Pedersen

Pædagog – i vuggestuen

ks@friskolenskallerup.dk

Jeg er pædagog i vuggestuen. Jeg brænder for at arbejde med de 0-3 årige, og jeg nyder at tage imod børnene og give dem en tryg og varm start på institutionslivet. Jeg er uddannet pædagog i januar 2010, og jeg har prøvet lidt forskelligt for at finde den rette hylde. Jeg har arbejdet med indskolingsbørn med autisme, børnehavebørn, vuggestuebørn og snest som kommunal dagplejer. Jeg har fundet min rette hylde hos de 0-3 årige, og jeg er derfor rigtig glad for at være en del af SøLøVens Vuggestue.

Maria S. Nielsen

Pædagog – i vuggestuen (pt. på barsel)

MS@friskolenskallerup

Jeg går ind for, at børnene er trygge og trives i vores lille vuggestue. Det er vigtigt for mig, at forældresamarbejdet er i top, så vi i fællesskab kan give børnene den bedste start på livet.

Rikke Skovbjerg

Pædagogmedhjælper – i vuggestuen

rs@friskolenskallerup.dk

Birthe Hansen

Pædagogmedhjælper

bh@friskolenskallerup.dk

Jeg kommer fra lokalområdet, som jeg har været en aktiv del af. Jeg kan godt lide at være i naturen med børnene og lave kreative aktiviteter.

Dorte Kirketerp Jensen

Pædagog – i børnehaven

dk@friskolenskallerup.dk

I SøLøVen kan jeg få lov til at fordybe mig i det, jeg er vild med. Nærvær med børnene, opbygge relationer og have fokus på hele barnets udvikling. Jeg vægter det alsidige i arbejdet med børnene, vi får mange ideer, og mange af dem kan føres ud i livet, bl.a. når vi fordyber os i vores temaer. Det nyder jeg.

Marie Louise Kjær Møller

Pædagog – i børnehaven

ml@friskolenskallerup.dk

Peter Karsøe

Pædagog – i børnehaven

pk@friskolenskallerup.dk

Trine S. Hansen

Pædagogmedhjælper

th@friskolenskallerup.dk

Adam Mowen

Pædagogmedhjælper

Igennem årene har jeg beskæftiget mig med lidt af hvert; byggeri, mad og kunsthåndværk. Nu får
jeg tjansen at give mine erfaringer og viden videre til børn/unge i Sfo/Klub – det glæder jeg mig til.

Helle Horne

Bibliotekar/praktisk medhjælper

hb@friskolenskallerup.dk

Jeg har min primære funktion på friskolens bibliotek. Derudover hjælper jeg i SFO’en om morgenen, i vuggestuen to formiddage om ugen og går til hånde, hvor der ellers er brug for det.

Anders Biegel

Lærer

ab@friskolenskallerup.dk

Jeg underviser på Karlsvognen.
Jeg er utrolig glad for at være et sted, hvor man spiller hinanden gode, anerkender at trivsel er en forudsætning for læring og hvor selv de største idéer kan blive til virkelighed.
Jeg er uddannet Cand.Scient.Idræt, men har efterhånden i mange år undervist i grundskolen. Skal man snakke fag på vores skole, hvor der undervises temabaseret, er jeg ansvarlig for fagene idræt, svømning, musik, naturfag og matematik. Jeg er desuden hovedansvarlig for skolens Maker Space.

Helle Walker Thomsen

Lærer

hw@friskolenskallerup.dk

Jeg blev færdiguddannet lærer i 2004. Her på Friskolen Skallerup underviser jeg primært i indskolingen, og mine interesseområder er begynderlæsning, dansk, engelsk, madkundskab og musik.

Jane Axelsen

Lærer og souschef

ja@friskolenskallerup.dk

Jeg er læreruddannet fra Hjørring seminarium, dimitterede i 2003 og har været ansat her på friskolen siden august 2014.

Jeg glæder mig over mit arbejde dagligt, omgangen med og kontakten til vores elever nyder jeg i særdeleshed, inspirationen fra engagerede kolleger og samarbejdet gennem hele huset er guld værd, det, at vi er gode til at finde gode løsninger og, at det vi gør giver god mening er blot noget af alt det, der giver mig arbejdsglæde.

Jeg er så enig med Albert Einstein i hans udtalelse om, at –

“Alle er genier, men hvis man dømmer en fisk ud fra dens evne til at klatre i træer, vil den hele sit liv tro, at den er dum.”

Louise Vestergaard Grøn

Lærer og tillidsrepræsentant

lg@friskolenskallerup.dk

Jeg underviser primært i matematik og udedag i indskolingen (Mælkevejen). Jeg har også musik på mellemtrinnet (Karlsvognen). Jeg har været lærer på diverse små landsbyskoler siden 2002 men har også arbejdet som familiekonsulent hos flygtninge. Jeg har tre børn og er gift med Allan.

Det der er vigtigt for mig som friskolelærer, er at jeg både er faglig og anerkendende i min tilgang til børnene, at børnene er, og forbliver, små nysgerrige opdagelsesrejsende i alle aspekter af deres skolegang og at være med til at bibeholde den fantastiske stemning, der er på Friskolen Skallerup.

Michael Søgaard Jensen

Lærer

mj@friskolenskallerup.dk

Jeg underviser primært i naturfagene, dansk, engelsk og madkundskab.

Er Cand. scient. i geologi-geoscience og har i en del år beskæftiget mig med formidling og udformning af undervisningsmaterialer.

Jeg elsker at undervise et sted, hvor dannelse er et fokuspunkt og ikke kun en floskel, og hvor det forventes, at man finder skæve vinkler på stoffet og breder det ud.

Thomas Kvorning

Lærer og IT ansvarlig

tk@friskolenskallerup.dk

Jeg underviser på Karlsvognen.

Jeg har altid ment, at man udvikler sig bedst i et trygt miljø, hvor man har gode relationer med læreren og de andre elever. Derfor vægter jeg det også højt at skabe netop dette miljø for eleverne.

Jeg interesserer mig meget for brugen af IT i undervisning og i hverdagen, hvor der skal være fokus på både det positive og negative i brugen af dette.

Kirsten Klitgaard

Servicemedarbejder

kk@friskolenskallerup.dk

Jeg er serviceassistent og står for den daglige rengøring i børnehaven, vuggestuen, SFO/klub, skolen og vikar i Skallerup Hallen

Ronnie Christensen

Teknisk serviceleder

rc@friskolenskallerup.dk

Jeg er pedel her på Friskolen Skallerup. Udover det er jeg også chauffør på bussen. Jeg har et godt og varieret arbejde med god kontakt til børn og forældre.

Rikke Dietz

Formand – Forældrekredsen

rdiprivat@hotmail.com

60 92 58 61

Adresse: Brinck Seidelins Gade 18

Henrik Thorkild Pedersen

Næstformand – Forældrekredsen

henriktp@skageraksalmon.dk

23 38 12 24

Adresse: Kærsgårdsvej 8, Vidstrup

Anders Ulrik Sørensen

Suppleant – Skolekredsen

ausdanmark@gmail.com

61 69 22 38

Adresse: Gammelhvarrevej 70, 9800 Hjørring

Inger Skamriis

Suppleant – Skolekredsen

skamriis.lophave@gmail.com

20 65 85 33

Adresse: Rubjergvej 205

Katrine Niebuhr Poulsen

Kasserer – Skolekredsen

katrineniebuhr@gmail.com

28 43 53 50

Adresse: Masten 3, Lønstrup

Kevin Juhl-Thomsen

Suppleant – Forældrekredsen

kevin@yesican.no

27 13 43 49

Adresse: Skallerupvej 520, Sønderlev

Martin Johannes Skov

Medlem – Forældrekredsen

mjs@km.dk

24 62 62 55

Adresse: Hyacintvej 17, 9800 Hjørring