Hero banner

Side titel

Tekstboks, dette er en tekstboks, den er fuld af tekst. Tekstboks, dette er en tekstboks, den er fuld af tekst. Tekstboks, dette er en tekstboks, den er fuld af tekst. Tekstboks, dette er en tekstboks, den er fuld af tekst. Tekstboks, dette er en tekstboks, den er fuld af tekst. Tekstboks, dette er en tekstboks, den er fuld af tekst.

Tekstboks, dette er en tekstboks, den er fuld af tekst. Tekstboks, dette er en tekstboks, den er fuld af tekst. Tekstboks, dette er en tekstboks, den er fuld af tekst.

Overskrift – Lille

Overskrift – Normal

Overskrift – Forstørret

Overskrift – Medium

Overskrift – Stor

Overskrift – Kæmpe

Tekst inde i en harmonika. Tekst inde i en harmonika. Tekst inde i en harmonika. Tekst inde i en harmonika. Tekst inde i en harmonika. Tekst inde i en harmonika. Tekst inde i en harmonika. Tekst inde i en harmonika. Tekst inde i en harmonika. Tekst inde i en harmonika.

Tekst inde i en harmonika. Tekst inde i en harmonika. Tekst inde i en harmonika. Tekst inde i en harmonika. Tekst inde i en harmonika. Tekst inde i en harmonika. Tekst inde i en harmonika. Tekst inde i en harmonika. Tekst inde i en harmonika. Tekst inde i en harmonika.

Tekst og medie

Tekst og medie

Tekst og medie

Tekst og medie

Dette er et statement. Dette er et statement. Dette er et statement. Dette er et statement.

Hr. statement

Bloggen

KarlsvognenMælkevejenNordlysSøløven

Forsøg med senere mødetid

KarlsvognenMælkevejenNordlys

Friskolernes frihed

KarlsvognenMælkevejenNordlysSFO og klubSøløven

Forpligtelse og fællesskabsfølelse

23 maj – 2023

Indbydelse til Adventure Race SOMMERFEST

I dag har alle elever fået en indbydelse med hjem til vores sommerfest, som i år bliver afholdt som afslutning på vores Adventure Race den 2. juni.
Indbydelsen kan ikke vedhæftes her, men kan ses på Intra under “Nyheder fra kontoret”.

KarlsvognenMælkevejenNordlys

30 april – 2023

Flåttjek

Der er allerede sæson i vildskab på flåter, så vær sød at tjekke jeres børn. Det gælder egentlig bare dem alle, men særligt Mælkevejens børn er udsat på udedag, men også Karlsvognens børn er ude, så snart lejligheden byder sig. Der er mange flåter, og sæsonen er lang. Tak for hjælpen.

KarlsvognenMælkevejenNordlys

25 april – 2023

Adventure Race – Spørgeskema

Vi har sendt et spørgeskema ud ifm. emneuge 3 – Adventure Race. Allerede nu kan vi se, at opbakningen er stor og dét er vi bare glade for. Vi vil gerne have spørgeskemaerne tilbage senest 4.maj, så vi kan komme videre med planlægningen.
Vi har gennemgået ugen og selve løbsdagen med eleverne, da nogle af eleverne var lidt usikre på, hvad de skulle. Vi forsikrede dem også om, at det hele var planlagt på en måde, så vi er sikre på, at de får en god oplevelse.

KarlsvognenMælkevejenNordlys

16 april – 2023

Arbejdsplan

Der er ny arbejdsplan i danskbog og Ninja fra og med den 30/5-23. De skal afleveres den 19/6. ALLE afleverer deres bøger til Bodil. 3.-5. årgang får dem ikke tilbage før efter ferien, da vi ikke er helt færdige med dem, og så skal man ikke selv holde styr på dem. 6. årgang får dem med hjem. De er nemlig helt færdige.

Karlsvognen

1 maj – 2023 – 23 juni – 2023

Ældstegruppen brobygger til SFO

Børnehaven

22 maj – 2023 – 21 juni – 2023

Mundtlige prøver Nordlys

Nordlys

22 juni – 2023

Dimissionsfest

Nordlys

23 juni – 2023

Sidste skoledag

KarlsvognenMælkevejenNordlys

Bodil Møller Jensen

Skoleleder, lærer og læsevejleder

bm@friskolenskallerup.dk

Jeg nyder at være på en skole, hvor man hver dag kan nå at se alle eleverne, selv om man ikke skal undervise dem. Jeg holder af at give eleverne gode læringsoplevelser både ude og inde, at vise undere og at medvirke til gode læseoplevelser for alle aldre. Jeg kan rigtigt godt lide Astrid Lindgrens ønske for sine bøger, som lød:

”… det eneste jeg tør håbe er, at de måske kan bidrage en lille bitte smule til et menneskevenligt, livsvenligt og demokratisk grundsyn hos børn, der læser dem. Også bøger, der ikke vil noget andet end at give en ren læseoplevelse, bør findes. ”Tak for at De forgyldte en dyster barndom”, stod der på en lille lap papir, som en ukendt kvinde stak mig engang. Det rækker for mig.”

Adam Mowen

Pædagogmedhjælper

Igennem årene har jeg beskæftiget mig med lidt af hvert; byggeri, mad og kunsthåndværk. Nu får
jeg tjansen at give mine erfaringer og viden videre til børn/unge i Sfo/Klub – det glæder jeg mig til.

Helle Walker Thomsen

Lærer

hw@friskolenskallerup.dk

Jeg blev færdiguddannet lærer i 2004. Her på Friskolen Skallerup underviser jeg primært i indskolingen, og mine interesseområder er begynderlæsning, dansk, engelsk, madkundskab og musik.