Hero banner

Side titel

Tekstboks, dette er en tekstboks, den er fuld af tekst. Tekstboks, dette er en tekstboks, den er fuld af tekst. Tekstboks, dette er en tekstboks, den er fuld af tekst. Tekstboks, dette er en tekstboks, den er fuld af tekst. Tekstboks, dette er en tekstboks, den er fuld af tekst. Tekstboks, dette er en tekstboks, den er fuld af tekst.

Overskrift – Lille

Overskrift – Normal

Overskrift – Forstørret

Overskrift – Medium

Overskrift – Stor

Overskrift – Kæmpe

Tekst inde i en harmonika. Tekst inde i en harmonika. Tekst inde i en harmonika. Tekst inde i en harmonika. Tekst inde i en harmonika. Tekst inde i en harmonika. Tekst inde i en harmonika. Tekst inde i en harmonika. Tekst inde i en harmonika. Tekst inde i en harmonika.

Tekst og medie

Dette er et statement. Dette er et statement. Dette er et statement. Dette er et statement.

Hr. statement

Bloggen

KarlsvognenMælkevejenNordlysSøløven

Friskolebrev nr. 3 i skoleåret 23/24

MælkevejenSøløven

HJÆLP! Børns læseglæde falder…

KarlsvognenMælkevejenNordlysSFO og klubSøløven

Frivillighed, forpligtelse og fællesskab

27. februar 2024

Hørby Efterskole for 7. årg. 28.-29. februar

Nordlys

25. februar 2024

Nye arbejdsplaner til den 22/3-24

Karlsvognen

29. januar 2024

LYS og REFLEKSER

9. november 2023

Vigtig info om intra

KarlsvognenMælkevejenNordlysSøløven

4. marts 2024 – 6. marts 2024

SHS Karlsvognen

Karlsvognen

4. marts 2024

SHS Mælkevejen

Mælkevejen

7. marts 2024

Biotur for yngste- og mellemgr. til MovieHouse

Børnehaven

7. marts 2024

Biotur for ældstegruppen til MovieHouse

Børnehaven

Bodil Møller Jensen

Skoleleder, lærer og læsevejleder

Jeg nyder at være på en skole, hvor man hver dag kan nå at se alle eleverne, selv om man ikke skal undervise dem. Jeg holder af at give eleverne gode læringsoplevelser både ude og inde, at vise undere og at medvirke til gode læseoplevelser for alle aldre. Jeg kan rigtigt godt lide Astrid Lindgrens ønske for sine bøger, som lød:

”… det eneste jeg tør håbe er, at de måske kan bidrage en lille bitte smule til et menneskevenligt, livsvenligt og demokratisk grundsyn hos børn, der læser dem. Også bøger, der ikke vil noget andet end at give en ren læseoplevelse, bør findes. ”Tak for at De forgyldte en dyster barndom”, stod der på en lille lap papir, som en ukendt kvinde stak mig engang. Det rækker for mig.”

Adam Mowen

Pædagogmedhjælper

Igennem årene har jeg beskæftiget mig med lidt af hvert; byggeri, mad og kunsthåndværk. Nu får
jeg tjansen at give mine erfaringer og viden videre til børn/unge i Sfo/Klub – det glæder jeg mig til.

Helle Walker Thomsen

Lærer

Jeg blev færdiguddannet lærer i 2004. Her på Friskolen Skallerup underviser jeg primært i indskolingen, og mine interesseområder er begynderlæsning, dansk, engelsk, madkundskab og musik.