Hero banner

Side titel

Tekstboks, dette er en tekstboks, den er fuld af tekst. Tekstboks, dette er en tekstboks, den er fuld af tekst. Tekstboks, dette er en tekstboks, den er fuld af tekst. Tekstboks, dette er en tekstboks, den er fuld af tekst. Tekstboks, dette er en tekstboks, den er fuld af tekst. Tekstboks, dette er en tekstboks, den er fuld af tekst.

Overskrift – Lille

Overskrift – Normal

Overskrift – Forstørret

Overskrift – Medium

Overskrift – Stor

Overskrift – Kæmpe

Tekst inde i en harmonika. Tekst inde i en harmonika. Tekst inde i en harmonika. Tekst inde i en harmonika. Tekst inde i en harmonika. Tekst inde i en harmonika. Tekst inde i en harmonika. Tekst inde i en harmonika. Tekst inde i en harmonika. Tekst inde i en harmonika.

Tekst og medie

Dette er et statement. Dette er et statement. Dette er et statement. Dette er et statement.

Hr. statement

Bloggen

KarlsvognenMælkevejenNordlysSøløven

Forsøg med senere mødetid

Friskolernes frihed

KarlsvognenMælkevejenNordlysSFO og klubSøløven

Forpligtelse og fællesskabsfølelse

1 februar – 2023

Forældreundervisning

Fredag den 24/3-23 afholder lærerne pædagogisk dag, og derfor har vi brug for frivillige friskoleforældre, der ønsker at varetage undervisningen for alle tre stamhold denne dag. Udedag på Mælkevejen vil være sammen med Gitte. Ronnie vil være til stede. Programmet er I helt selv herre over. Måske vil man fortælle om sit arbejde, en rejse eller noget helt tredje. Måske har man lyst til at lave noget i hallen (så skal man være opmærksom på at booke gennem Ronnie). Dagen starter 8.10 og slutter 13.00, hvor bussen kører som sædvanligt.

26 januar – 2023

Skarlagensfeber

Til orientering er der blevet konstateret skarlagensfeber på skolen.

22 januar – 2023

Ny arbejdsplan kun for dansk

Inde under linket “Arbejdsplaner” på Karlsvognens intranet ligger nu en fælles arbejdsplan på to sider for hhv. sprogfag (til den 3/2) og matematik (3/2). Den ligger også i Classroom.

Karlsvognen

20 januar – 2023

Hørby Efterskole tur/retur

7. årgang og BM drager til Hørby Efterskole den 8. og 9. februar. Der følger snart et program. Det er med overnatning og tilhørende grej. Vi kører i egen bus tidligt onsdag morgen og er hjemme ca. 14.45 torsdag.

2 februar – 2023

Lysfest

6 februar – 2023 – 7 februar – 2023

SHS Nordlys

6 februar – 2023

Spis sammen for ældstegruppen

Børnehaven

8 februar – 2023 – 9 februar – 2023

7. årgang på Hørby Efterskole

Bodil Møller Jensen

Skoleleder, lærer og læsevejleder

bm@friskolenskallerup.dk

Jeg nyder at være på en skole, hvor man hver dag kan nå at se alle eleverne, selv om man ikke skal undervise dem. Jeg holder af at give eleverne gode læringsoplevelser både ude og inde, at vise undere og at medvirke til gode læseoplevelser for alle aldre. Jeg kan rigtigt godt lide Astrid Lindgrens ønske for sine bøger, som lød:

”… det eneste jeg tør håbe er, at de måske kan bidrage en lille bitte smule til et menneskevenligt, livsvenligt og demokratisk grundsyn hos børn, der læser dem. Også bøger, der ikke vil noget andet end at give en ren læseoplevelse, bør findes. ”Tak for at De forgyldte en dyster barndom”, stod der på en lille lap papir, som en ukendt kvinde stak mig engang. Det rækker for mig.”

Adam Mowen

Pædagogmedhjælper

Igennem årene har jeg beskæftiget mig med lidt af hvert; byggeri, mad og kunsthåndværk. Nu får
jeg tjansen at give mine erfaringer og viden videre til børn/unge i Sfo/Klub – det glæder jeg mig til.

Helle Walker Thomsen

hw@friskolenskallerup.dk

Jeg blev færdiguddannet lærer i 2004. Her på Friskolen Skallerup underviser jeg primært i indskolingen, og mine interesseområder er begynderlæsning, dansk, engelsk, madkundskab og musik.